17 Febrer 2020

Figueres el 16 de febrer de 2020.

L’ATZUCAC perd per la mínima (1,5 a 2,5) amb el Olot F.

El nostre equip B perd per 3 a 1, amb el Platja d’Aro “ B”, però te molt de mèrit el punt assolit per Gustavo A. donat que és la primera partida que perden en TOT el campionat, doncs fins ara havien guanyat totes les partides, excepte unes taules. Evidentment tot apunta a que seran els campions.

RONDA 5 DE TERCERA PROVINCIAL.

Cronica Ronda 5 2020 1Foto Mireia: Els tres delegats a l’esquerra Joan Soler (Olot), al mig Elias Muratet (Atzucac) i a la dreta Vladimir Volkov (Platja d’Aro).

GRUP NORD Atzucac 1,5 vs. Olot “F” 2,5.

Amb delegat nou de trinca, l’Olot F ha arribat molt tard (però molt tard), i a sobre hem tingut algun problemilla per entrar tots els jugadors. Una excel·lent intervenció de la Direcció del Centre ha fet que, amb un cert retard, poguéssim jugar.

En el tauler 1 en Sukhwinder Singh s’ha mostrat intractable amb el nostre capità Agustí V. que ha pagat molt cara la seva gosadia.

Cronica Ronda 5 Temporada 2020Singh Al inici de la partida.

El veterà, que avui jugava de número 3 del Olot, Manel Dominguez s’ha topat amb un Francesc M. que ha assolit una posició molt favorable, i que, de mica en mica ha anat consolidant, fins a posar l’empat a 1 en el marcador. Amb aquesta nova victòria el nostre jugadors ja suma un 80% d’efectivitat, espectacular el nostre campió social.

Cronica Ronda 5 Temporada 2020 3Dominguez Tauler 3 i Mas tauler 4 del Olot

Per la seva part Mas en el tauler 4 no tenia pietat del nostre Daniel B. que s’ha quedat amb molt menys material i ha fet insostenible la lluita.

Cronica Ronda 5 Temporada 2020 4Joan Soler, delegat avui de l’Olot (i tauler 2)

La gran emoció l’ha donat el darrer encontre en acabar, on el delegat de l’Olot Joan Soler i el nostre lituà Darius S. han mantingut un encontre de molta intensitat i on el intercanvi de material ha deixat els dos reis i sis peons per cada costat. Desprès d’una bona estona d’intentar passar, en Joan Soler ha ofert taules al nostre jugador, que les ha acceptat.

Conclusió, Atzucac 1,5 vs Olot F 2,5.

GRUP SUD Platja d’Aro “B” 3 Atzucac “B” 1.

Cronica Ronda 5 Temporada 2020 5El equip “B” del Platja d’Aro, d’esquerra a dreta: Ivan Volkov (tauler 4), Pablo Armenta (tauler 3) i al fons Josep Font (tauler 1), i dempeus Vladimir Volkov (tauler 2 i delegat del Platja d’Aro

Ja abans de començar temíem el rival, que no només havia guanyat tots els encontres sinó, que, a més, s’havia imposat en l5 de les 16 partides disputades fins ara, i cedint només unes taules (amb el Vilobí). Son, evidentment els candidats a la primera posició del grup.

La veritat és que m’he perdut bona part de les partides, doncs entre el retard de l’Olot i els incidents, quan he arribat el matx estava dat i beneit.

Cronica Ronda 5 Temporada 2020 6Josep Font, un sòlid tauler 1 del Plata d’Aro “B” que compta els encontres per victòries

En els taulers 2 i 3, han jugat el pare Volkov i en Pablo Armenta, que, pel que m’han dit, no han tingut masses problemes per alçar-se en els respectius encontres. I, en el tauler 4, el nostre Gustavo A. ha obtingut un punt que val el seu pes en or, i que ha donat un cert aire fresc al encontre.

Be, malgrat seguir sense guanyar cap matx, ens mantenim ferms en esperar alguna ocasió pel gaudir-ne. Crec que anem pel bon camí.... i avui ja em creuat l’equador de la Lliga.

Cronica Ronda 5 Temporada 2020 7Darrers taulers del Platja D’Aro: A l’esquerra Ivan Volkov (tauler 4) i al seu costat en Pablo Armenda (Tauler3)

La setmana propera el nostre B descansa, i sumarem quatre punts que ens poden ubicar en un bon lloc de la classificació. Ja veurem que fan els capdavanters. Com sempre la propera setmana os informo de com ens ha anat, però nomes jugarem contra el Banyoles.

Text: Elias Muratet.

Cronica publicada en la pagina de AtzucacCE

Més en aquesta categoria: « Treball d'equip Encarant el Tourmalet »