16 Febrer 2020

Aquest diumenge de bon matí, el primer equip del Club s'ha enfrontat al CE Reus Deportiu al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro, amb motiu de la cinquena jornada de la Primera Divisió de la Lliga Catalana d'Escacs. Abans del matx, els jugadors hem tingut una reunió profitosa, tot esmorzant, per definir alguna qüestió que havíem de tenir en compte. Tots hi hem estat d'acord i el pacte s'ha notat després a la sala de joc. 

 

Tot lequip web

L'equip reunit abans de les partides. 


Si hem de creure l'Elo com a referència, teníem avantatge en els sis primers taulers però per darrere hem fet tres punts de quatre possibles, sense perdre cap partida. El primer a acabar ha estat el MI Bobadilla (2) qui patia un mal d'hivern i no estava al 100%. Tot seguit era el MF Salgado (5) qui empatava per incorporar-se a la feina. I encara un altre empat matiner d'en Nadal (6) en una posició igualada. El primer punt sencer a favor nostre, l'hem obtingut al darrere escaquer on s'estrenava al primer equip la Irina Ioseliani (10), que ha fet una partida excepcional, fent mat al mig de l'escaquer amb un peó. 

Irina Reus
La Irinia Ioselani, debutant al primer equip. 

 

Tot seguit guanyava el MI Vidarte (3), qui avui ens ha fet de delegat, i la resta de partides no feien témer un resultat negatiu. No ho veien així els nostres companys a Moscou que no tenien prou informació i estaven patint per nosaltres. Romanov

L'Stanislav Romanov patint a Moscou. (Foto: Gennady Kozlov)


Quan els rellotges començaven a anar mancats de temps, guanyàvem MC Villar (4), MI Gutenev (1) i aquest cronista (9). Amb la victòria al sarró, Díaz Comas (8) acordava l'empat i Flores (7) lluitava fins al final conformant-se amb l'empat que deixava un marcador rotund de 7,5 a 2,5, sense perdre cap partida. Gutenev Reus
El Mestre Internacional Alexander Gutenev observat per Vladimir Volkov. 


Díaz fa taules

En primer terme, en Flores pensatiu i al fons, Díaz Comas acordant l'empat davant del delegat Vidarte. 


Harmonia

L'harmonia dels jugadors visitants,

 

Amb aquest bon resultat, fruit d'un excel·lent treball d'equip, tornem a la segona posició de la lliga, empatats amb el CE Terrassa i el CE Castelldefels, tots tres a un punt del GEVA-CEA Andorra, líder indiscutible. Diumenge vinent viatjarem fins a Barcelona ciutat per enfrontar-nos al Club Escacs Sant Martí. Classificació cinquenaEl segon equip del Club ha visitat el Centre Penitenciari Puig de les Basses, a Figueres, per jugar contra el CE Atzucac B. Han tornat a Platja d'Aro havent guanyat per 3 a 1, amb un equip format per Josep Font, Vladimir Volkov, Pablo Armenta i Ivan Volkov. Amb aquest nou triomf, el Platja d'Aro B comanda la classificació a força distància del segon classificat, el Vilobí B, amb qui ens enfrontarem diumenge vinent. 

 

Classificació cinquena segon equip

 

Text i fotos: Jordi Álvarez