16 Agost 2021

La sisena edició de les ràpides de Festa Major de Platja d’Aro.

Ahir dia 15 d’agost coincidint amb les dates de la Festa Major del nucli principal del nostre municipi, des del Club d’Escacs Platja d’Aro vàrem organitzar una nova edició, ja la sisena, de les ràpides d’escacs amb un temps de 5 minuts per jugador amb un increment de dos segons per jugada.

Aquesta edició ha estat un nou èxit de participació omplint la totalitat de places disponibles 38 jugadors que varen estar lluitant sota un sol de justícia durant 7 rondes molt igualades i amb canvis de liderat.

La primera sorpresa la va donar Jaime Arroyo qui va guanyar al jugador del Platja d’Aro i Mestre Fide Gennady Kozlov, qui tornava de participar amb el nostre equip al Campionat d’Espanya per equips disputat a Linares, això feia que els líders a la 4 ronda fossin Jorge Mustelier i Jordi Díaz Comas (President del Platja d’Aro) qui va perdre en l’enfrontament directe cedint el liderat en solitari a n’en Jorge Mustelier que tot i perdre amb Gennady a la darrera ronda va resultar campió pel sistema de desempat. Així la classificació final, amb els premis corresponents, trofeu, inscripció per la propera edició del FESTIVAL D’ESCACS DE PLATJA D’ARO i ampolla de vi va ser per en Jorge Mustelier jugador del Santa Eugènia afincat a S’Agaró i que aviat formarà part del nostre club, en segon lloc el MF Gennady Kozlov empatat a 6 punts i tercer classificat a mig punt un jugador de Club, qui ha obtingut un gran resultat, DANI PAU, tot i no ser un dels primers jugadors del rànquing, en paraules d’en Dani deixar el tabac li ha fet millorar la salut i els escacs.

També van realitzar un gran torneig les jugadores locals Ona Debritto i Stella Petergova millors jugadors sub 16. El campió de veterans va ser el President del Gerunda Josep Serra.

Un mes abans en concret el 18 de juliol per la Festa Major de S’Agaró i seguint amb la col·laboració amb l’Ajuntament, qui és un dels principals patrocinadors del nostre Club, vam organitzar el campionat de ràpides i llavors vaig resultar campió (Jordi Díaz) seguit de l’Adrià Borràs del Guixolenc i del veterà Antoni Argilés en tercer lloc.

Aquest any ens agradaria també col·laborar a la Festa Major de Castell d’Aro que es celebra al setembre i així participar en els tres nuclis que formen el nostre meravellós municipi.

Serien 4 activitats durant els mesos de JUNY, JULIOL, AGOST I SETEMBRE, i continuar amb la progressió del nostre Club ara un dels punters de Catalunya.

Salut i escacs!!

Text: JORDI DIAZ COMAS

fiesta major 2021 1 fiesta major 2021 2 fiesta major 2021 2  fiesta major 2021 2  fiesta major 2021 2 fiesta major 2021 2 fiesta major 2021 2 fiesta major 2021 2 fiesta major 2021 2  fiesta major 2021 2