20 Febrer 2017

CRÒNICA V RONDA 2017

Bona nit des de Platja d’Aro, la més musical de la Costa Brava, avui triomf importantíssim dels dos equips. L’equip A, ara si, ja candidat a tot!

El matx amb el Figueres B ha estat molt, molt, emocionant. La logística avui anava una mica coixa sense l’ajuda d’en Carlos qui necessitava un descans. En Vladimir, ahir, va anar a recollir a dos jugadors a l’estació de tren, que dormien juntament amb els reforços estrangers per la jornada d’avui, dos que ja comptàvem amb ells l’any passat i en POTAPOV, que de patatov en té ben poc. Un servidor va muntar ahir la sala i avui a les nou estava engegant la calefacció, fins que m’adono faltant 15 minuts per les 10:00, que havia oblidat de recollir a en Joan Sánchez a SFG. Hi he anat d’una revolada i hem pogut jugar tots dos la partida amb handicap de temps.

Qui primer guanyava era de nou en Gennady, abans de les dotze, posteriorment, el nostre flamant número 1, després taules d’en Sergi Kuche derrota d’en Joan, i tota la resta a l’aire... durant força estona. Jo gairebé no em podia aixecar anava malament de temps, viatge llampec entre mig, en Didier passa de guanyar a perdre, en Gnydka guanya al meu costat, tenim encara un punt de marge, però seguim patint. Finalment empata en David Iglesias i guanya el seu germà Rodrigo juntament amb en Felipe Tosán, i jo acabo equivocant-me i llançant unes taules amb el President i delegat del Figueres B, Carles Falgueras, que a més ho dirà a la seva filla amiga de la meva.

Contents per la doble victòria, el B, gairebé assegura la permanència i el PDA “A” lluitarà per l’ascens DIRECTE o indirecte. La propera ronda a casa dia 5 de març VOLEM AFICIÓ i que les autoritats municipals vagin preparant el saló d’actes per si pugem a PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL CATALANA!!!

Jordi Díaz Comas