20 Febrer 2016

Match report between Platja d'Aro - Blanes el dia 20/02/16.

Ultima Partida Blanes 1Avui tocava jugar a Blanes, la cinquena ronda de la Lliga Catalana Categoria Preferent de Girona, i em assolit la V victòria, v de victòria, amb un resultat immillorable un 0 a 10, que jo no recordo, en tota la meva ja llarga carrera com a jugador de Club, en tots els equips on he gaudit d’aquest nostre esport-ciència, Av. Fanalenc, Guixolenc, Santa Eugènia, Cassà i novament a Platja d’Aro, “volta el món i torna al born”.

Tot i la contundència del marcador el matx ha tingut diverses partides disputades. El nostre primer tauler era avui defensat amb negres per en Gnydka qui ha jugat amb l’incombustible Adelito Ruiz a qui jo recordo jugant bé des de fa més de 25 anys, ha estat una escandinava amb enroc llarg i atacs directes que s’ha decidit a favor del flamant reforç, a la taula 2, un cada cop més rodat Àngel Castellanos ha fet el “diablillo” provocant debilitats a la posició d’un jove del Blanes que cada cop està més en forma. A la tercera estava jugant amb negres contra, en JM Otones qui m’ha plantejat d4 i amb el meu “gran repertori de diverses obertures” he tractat d’entrar en un gambit Volga no acceptat, però on he dut la iniciativa des de ben aviat, a la quarta al meu costat una de les més igualades, el nostre “pitxitxi” d’aquest any en Juan Sánchez Luque, ha hagut de decidir la partida a un final de torres favorable. La cinquena una certa polèmica però ben resolta, victòria de Rodrigo Iglesias, a la sisena tornava en Kucherenko que diria que ha guanyat sense masses complicacions, a la vuitena el Presi Vladimir ha jugat amb blanques contra un Budapest que diria que hi havia alguna errada perquè el peó d’e5 ha estat menjat pel cavall de f3, a la novena un inspirat Armenta (qui també va jugar als anys 90 amb l’Avenir Fanalenc) va ser el primer en acabar, portàvem poc més d’una hora. Al desè tauler el nostre veterà X. Bonell amb paciència ha assegurat el punt. He deixat la setena partida pel final, doncs ha estat la més disputada i la darrera en acabar ben tocades les 13:15 hores, el jove jugador David Iglesias a un final que semblava “taulifer” doncs podia haver acabat amb alfils de diferents colors ha pogut trobar la victòria que arrodonia la jornada, tot i que el nostre avui número 1, tot just acabar ha mostrat una línia de taules.

TOT el nostre equip, 10 JUGADORS i un delegat, havent vingut amb 4 vehicles diferents ha esperat per veure el desenllaç. Realment estem sent cada cop més un EQUIP i avui de nou s’ha notat, novament en Carlos Salgado pels seus problemes personals no estava en condicions de jugar, no obstant ens ha acompanyat com a delegat. El Blanes avui ha tingut dues baixes sensibles als primers taulers fet que ha suposat una càrrega massa feixuga, si fas pujar a tots els jugadors dos taulers es nota i molt. Veig que la motivació en anglès va sorgir efecte, així que hi tornaré, NEXT SUNDAY A VERY IMPORTANT MATCH FOR US, IF WE WILL WIN THIS MATCH I’M SURE THAT THE NEXT YEAR WE WILL SEE THE SECOND DIVISION. OMG!

No vull passar per alt que avui han guanyat tots els meus ex equips dels qui guardo un gran record i estima, el GUIXOLENC que ho necessitava molt més que el Gerunda B, victòria que pot suposar la salvació. El SANTA EUGÈNIA també per la mínima, i fet que li possibilita de nou lluitar per l’ascens a PRIMERA DIVISIÓ a on ja hi vàrem ser, i el CASSÀ qui ha estrenat el caseller i encara manté esperances.

La setmana que ve el nostre equip B es juga les seves possibilitats de permanència a la Segona provincial amb el Cassà B, a veure si podem fer dos equips competitius!!!!

Amunt EQUIP!!!

Més en aquesta categoria: « CRONICA IV RONDA CRONICA VI RONDA »