×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 294

02 Febrer 2016

Dos de dos avui a casa! Un matx molt igualat amb LA BISBAL!

Avui jugàvem l'equip A i B per primera vegada a la nostre seu, és a dir en total disposar de 16 jugadors pel nostre jove club, fet que no s'ha assolit al 100% ha faltat un jugador per sorpresa de darrera hora.

El nostre A, amb la incorporació de la nova jugadora Míriam Ballesta qui ha obtingut un punt, el primer, que finalment ha resultat decisiu, doncs hem guanyat per un ajustadíssim 6 a 4. Avui la meva partida no em deixava estar massa pendent de les restants, però pel que he vist, a les 11:00 guanyava a la seva segona partida oficial la jugadora Míriam, taula 10. A les 11;20 en David Iglesias, taula 7, seguidament ha perdut la nostre 9 i veterà Xavier Bonell, sobre les 12 en Rodrigo Iglesias, de 17 anys feia tombar el Rei a un veterà il·lustre Sr. Ernest Bou (més de 80 anys)

3 a 1 però res estava decidit, estàvem perduts a la 2 i peó de menys a la 8, la 3 i 4 igualades i confiàvem amb la diferència de ranquin a la 1, tot i que la posició igual que a la taula 5, era d'aquelles que saps que tot pot canviar. Els rellotges “apretaven”, algú ja jugava només amb els increments i ... fem taules a la 4, guanyem a la 1, però perdem a la 2 i de forma inesperada a la 3. Estem 4 i mig a 3 i mig, per sort a la 8, de peó de menys s'ha passat a peó de més i en Juan Sanchez, novament ha donat el punt decisiu taula 5. La 8 han signat taules.

Un plaer jugar amb un històric Club com La Bisbal.

El "B" ha perdut folgadament amb un fortíssim Gerunda E. Mig a cinc i mig, el nostre mig l'ha fet en Carlos Carmona que segueix progressant, bona lluita dels restants!

La setmana que ve es Carnaval a PLATJA D'ARO a veure que passarà.