12 Juny 2023

09.06.2023

 

NOSTRES JUGADORS A GERUNDA

La sisena edició de l’obert del Gerunda ha estat una de les més disputades i dures (pel nivell dels jugadors) que recordo.

El nostre club ha presentat a quatre jugadors, Juan Sánchez, Ilya Lunin, Eric Moran i un servidor, és a dir dos promeses i dos veterans, si mireu els chess-results podreu veure que tots quatre hem fet un bon torneig, destacant per la darrera victòria i la classificació final l’Eric Moran, qui a més s’ha endut un trofeu com a millor sub 1600, categoria a la qual ja no hi podrà participar més, doncs amb la seva progressió ja sobrepassa a partir d’ara aquest ELO.

El campió, un pèl sorprenent, al haver-hi inicialment jugadors més favorits ha estat l’Eduard Prujà del club organitzador Gerunda, el segon i tercer els Mestres catalans Miquel Fabré i Juan Pedro Ayllón.

La darrera ronda va fer que tant en Joan Sánchez com jo perdéssim i no poguéssim optar a un dels primers llocs, però els dos vells rockers del Platja d’Aro segueixen donant guerra i els dos joves com pugen, per mostra veure que el millor classificat final del Platja d’Aro, per desempat, ha estat l’Eric Moran.

Felicitats a tots i a seguir progressant i gaudint.

Por Jordi Diaz Comas