×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 294

25 Gener 2016

IMG 3372

LA PRIMERA VICTÒRIA DE L'EQUIP PLATJA D'ARO "A" a PALAFOLLS.

Amb aquest hivern de pa xucat amb oli que tenim, ens hem llevat d'hora sense fred, i el matx s'ha disputat sense masses complicacions.

Els primers punts els han donat en S.Kucherenko i P.Armenta, taulells 7 i 9 respectivament, després cap a les dotze taules del nostre À.Castellanos, taulell 3, seguidament la meva victòria amb tres entregues dues no acceptades i la de dama imparable, taula 4, seguidament victòria d'en X.Bonell qui ha remuntat amb peça de menys, 1/2 a 4 i 1/2. Un altre dels reforços en Rodrigo Iglesias ha acabat perdent tot i l’avantatge inicial. Només faltava un punt i semblava que cauria ràpid a qualsevol dels taulells 2, 5 o 8, finalment després d'una bona partida d'atac qui ha fet el punt definitiu ha estat en Juan Sánchez Luque, i seguidament han guanyat en David Iglesias i en Felipe Tosán qui ha aprofitat magistralment alfil bo contra alfil dolent, només faltava en Carlos Salgado, qui ha fet un bon final per entaular en posició inferior.

Resultat final Palafolls 2 Platja d'Aro 8.

L'equip B ha presentat un bon equip i ha perdut a Vilobí, un dels favorits de la categoria, aconseguint taules el nou jugador del Platja d'Aro Judà Isanta i la victòria en Joan Díaz, qui també ha sacrificat!

Vilobí 4'5 Platja d'Aro B 1'5.

LA SETMANA QUE VE MÉS I MILLOR