08 Març 2016

LA SETENA VICTÒRIA DE L'EQUIP PLATJA D'ARO "A"
AVUI CONTRA EL GERUNDA “C”.

 

Avui era fita històrica novament del CLUB D’ESCACS PLATJA D’ARO, podíem assolir l’ascens a SEGONA DIVISIÓ CATALANA i així ha estat!!!

Ja dèiem l’any passat que havíem arribat a on mai s’havia aconseguit amb l’anterior etapa la liderada per l’amic (retrobat gràcies a les xarxes socials) MÀRIUS LLEGET, i aquesta actual liderada per l’amic i somiador amb un equip d’escacs i un torneig internacional de prestigi, VLADIMIR VOLKOV.

Recordo el dia que vaig conèixer en Vladimir Volkov, jugant una partida contra ell, llavors ell era jugador del GERUNDA i jo segurament defensava el Santa Eugènia o Cassà... quina memòria de peix, era un obert del Gerunda, i si que recordo com el vaig fer posar vermell com un pebrot, després de “perdre una torre neta” a l’obertura, el volga amb errata, si bé atacant i atacant el seu rei al centre vaig fer-l’hi tombar, com no és rancorós des de que va muntar el Club a Platja d’Aro va insistir en que volia que en formés part. Ens ha fet somiar i finalment portem quatre temporades junts i hem fet el que semblava impossible, entre ell, en Carlos Salgado i un servidor, assolir una categoria NACIONAL i un torneig Internacional que aquest any es sentirà parlar, temps al temps. A vegades els SOMNIS es compleixen i jo agnòstic de mena, el que si que m’agraden són els reptes personals amb un bon equip i ho estem fent possible, a més d’un temps ençà l’Ajuntament de Platja d’Aro hi està col·laborant fent més plausible el que em semblava al principi “una bestiesa” d’un rus somiador. En Vladimir em va dir quan vam pujar de SEGONA PROVINCIAL A PRIMERA: “Yo quiero un equipo en PRIMERA DIVISIÓN CATALANA” lo conseguiremos en 4 años”, i mira per on si l’any que ve tornéssim a pujar, ja no descarto res, ho haurem aconseguit en tres!

Primer de tot agrair la bona gent dels escacs que com sempre, llevat excepcions, som tots uns cavallers, avui el Gerunda, amb la intermediació d’en Jordi García Busquets el primer MC amb qui vaig mig puntuar ens ha portat amb un dels seus vehicles al nostre nou jugador JUDÀ ISANTA, que avui jugava amb el B, i tenia problemes tècnics amb el seu vehicle, en Judà ha fet una bona partida i llàstima que si hagués obtingut la victòria, segons ell comenta línia ensenyada pel mestratge d’en Jordi Álvarez, un altre gran jugador i persona, hagués empatat el B amb el Caldenc.

IMG 3492 IMG 3493 IMG 3494 IMG 3492 IMG 3493 IMG 3494

L’equip A, que avui era l’important, ha fet EL CIM o ha arribat a port, hem guanyat per 7 i mig a 2 i mig, ens hem posat amb un marcador molt favorable, 5 a 0 i just en aquest moment em demanen taules, com a jugador de club que sóc, immediatament les he acceptat, doncs no volia fer tornar morat al “Presi”, perquè tota la resta de la partida hagués patit, pensant poder les havies d’haver acceptat, la posició era clarament favorable, però era d’aquelles que una errada suposa la pèrdua i l’objectiu era fer el 5’5 quan abans millor i que carai, m’he posat content donant la mà al veterà Xavier Vila, jugador que manté els 2000 d’elo amb una avançada edat i que jugava i juga la francesa.

Novament ens ha visitat el Regidor de Promoció Turística i Economia Sr. Maurici Jiménez, aquest polític no descansa! i avui en “Guti” i els seus fills, a veure si s’animen perquè ell va ajudar a formar la lleva més forta que jo recordi dels escacs gironins.

No se l’ordre, ja tenia prou feina amb la meva partida, però els nostres taulers 3, Felipe Tosán, Rodrigo Iglesias (qui ha vingut a jugar amb febre), Sergi Kucherenko, David Iglesias i el “PRESI” Vladimir Volkov, han guanyat les partides, ja teníem el 5 a 0, quedaven partides igualades, i finalment el resultat ha estat 7’5 a 2’5, llàstima de que en Carlos amb un sempre perillós Xavier “Bicicleta” Saurina, ha perdut, denotant que l’estat d’ànim influeix moltíssim en el pensament durant una partida d’escacs, en Carlos d’una posició amb avantatge l’ha perdut en dos moviments... Carlos, pensa amb tota la gent que voldria jugar al teu nivell algun dia i que mai ho aconseguirà.

QUIN EQUIPÀS! El B també ha lluitat i en Pablo Armenta, ha defensat amb taules contra en Pol Mestres, la Míriam ha tornat a puntuar avui taules, i el meu germà JOAN ha guanyat després de dues derrotes un pèl injustes avui ha tornat a atacar amb resultat positiu!

LA SETMANA QUE VE MÉS I MILLOR

Més en aquesta categoria: « CRONICA VIII RONDA CRÒNICA IX RONDA »